Analýza východiskového stavu – monitoring stravovacích zariadení
Podrobný popis
V rámci analýzy sa zameriame na niekoľko kľúčových oblastí, ktoré zahŕňajú:
- Kvalitu a pestrosť stravovania – dôkladne preskúmame jedálne lístky, vyhodnotíme vzťah medzi množstvom pripravených porcií a priemerným mesačným množstvom odpadu, …
Pripravíme pre Vás podklady, podľa ktorých hneď zistíte, ktorým smerom sa stravovanie v danej jedálni uberá.
- Personálne zázemie – poradíme Vám, čo a ako urobiť, aby personálne zázemie Vašich kuchýň spĺňalo nielen základné požiadavky, ale aj moderné štandardy 21. storočia. Identifikujeme potenciálne riziká, poskytneme odporúčania, ako optimalizovať procesy a zvýšiť efektivitu.
- Technologické zázemie – zmonitorujeme existujúce technologické zariadenie, zistíme jeho využitie, koncept usporiadania, … Následne pre Vás môžeme pripraviť tzv. „Plán obnovy technologického zariadenia“ viď.
- Možnosti financovania – zameriame sa na ekonomiku školskej jedálne, rozpočet,…
Následne pre Vás môžeme pripraviť tzv. „Kalkuláciu cien jedla“, tzn. koľko naozaj stojí v nákladoch výroba jednej porcie jedla.
Výsledkom bude niekoľkostránkový dokument popisujúci aktuálny stav školskej jedálne vrátane odporúčaní, ako postupovať, pri následnej revitalizácii a modernizácii existujúceho zariadenia.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.